Pentax 55-300mm f/4-5.8 ED WR

Liste Fiyatı
14.906,44 TL
Havale Fiyatı
14.757,38 TL
* 4.062,01 TL den başlayan taksitlerle!!
Saat 17:00'a Kadar Olan Siparişler Aynı Gün Kargoya Verilecektir
Ücretsiz Kargo

Pentax 55-300mm f/4-5.8 ED WR


HD Pentax-DA 55-300mm f / 4-5,8 ED WR Lens gelen Pentax 84.5-460mm bir 35mm eşdeğer odak aralığı sağlar telefoto zoom lens bir portre-uzunluk. Bu geniş zoom aralığı kromatik sapmaları en aza indirmek ve genel görüntü netliği ve berraklığı geliştirmek için çalışan iki ekstra düşük dağılımlı cam elemanları, dahil edilmesi ile tamamlanmaktadır. Yüksek-kaliteli, çok-katmanlı HD kaplamanın artış kontrast parlama ve yansımaları en aza indirmek için lensin uygulanmış ve, ek olarak, bir SP etkili kir korumak için kaplama, aynı zamanda, ön mercek elemanlarından uygulanmış korumak, yağ, ve parmak izleri. mercek lens giren ve performansını ve mount kamera ve lens arasında güvenli bir bağlantı sağlayan son derece dayanıklı metalik etkileyen nem ve toz birikmesini önlemek için yardımcı olan bir hava-dayanıklı yapı özellikleri. Pentax'ın Hızlı Shift Odak Sistemi ayrıca odak düzlemi üzerinde hassas kullanım için, hatta AF modunda, herhangi bir zamanda manuel odaklama kontrolü hızlı değişen izin tasarım, içine dahil edilmiştir.

Telefoto zoom lens portre uzunluğu konularda geniş bir yelpazede için uygun geniş bir zoom aralığı kapsayan, 84.5-460mm bir 35mm eşdeğer odak uzunluğunu sağlar.
Yüksek kaliteli, çok-katmanlı HD kaplama lens flare ve kontrastı ve renk tarafsızlığını geliştirmek için gölgelenme en aza indirir.
Hızlı Shift Odaklama Sistemi seçmeli odak görüntüleri için çok uygundur hassas kullanım için her zaman manuel netleme kontrole geçiş hızlandırılmış sağlar.
Süper Koru kaplama kir ve parmak işaretleri ön lens elemanını korumak için yardımcı olur.
Hava koşullarına dayanıklı yapı sert koşullarında güvence altına alınan kullanım için toz ve nemden lensi korur.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Pentax 55-300mm f/4-5.8 ED WR Pentax 55-300mm f/4-5.8 ED WR Fotoğraf Makinesi ve Video Kamera Online Alışveriş Sitesi Refleksfoto.com ABCEQW27
Pentax 55-300mm f/4-5.8 ED WR
', 'ecomm_pagetype': 'product', 'ecomm_prodid': 99953, 'ecomm_totalvalue': sonfiyat });

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.