Insta360 X3 360 Derece Aksiyon Kamera

Liste Fiyatı
17.999,00 TL
Taksitli Fiyatı
16.599,00 TL
Havale Fiyatı
16.267,02 TL
Garanti Süresi
24 Ay
* 4.523,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Saat 17:00'a Kadar Olan Siparişler Aynı Gün Kargoya Verilecektir
Ücretsiz Kargo
Stok için tel açınız
Insta360 X3 360 Derece Aksiyon Kamerası 
 
INSTA360 X3 en iyi özellikler
 
Mümkün olan en yüksek konforu isteyen yaratıcı insanlar içingeniş dokunmatik ekrana sahip kompakt 360 aksiyon kamerası
Benzersiz çekimler ve yeniden çerçeveleme için 5,7K 360 video
Geleneksel geniş açılı çekimler için 4K tek lens modu
10 m'ye kadar su geçirmez
daha büyük ekran
Tuşlardan titreşim geri bildirimi
Daha İyi Ses Kontrolü 2.0
Daha yüksek fotoğraf çözünürlüğü
Daha büyük pil
 
INSTA360 X3, sosyal medya çağı için mükemmel bir kameradır.
 
Bugün dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan kendilerini "İçerik Oluşturucuları" olarak tanımlıyor ve sosyal medya için yaratıcı ve benzersiz içerik yakalamak için 360° hareketli bir kameradan daha iyi bir cihaz yok.
 
1/2"-48MP sensör ve 2,29" dokunmatik ekran sayesinde Insta360 X3, cep boyutunda en güçlü kameradır. Bu, Aktif HDR ve görünmez özçekim çubuğu efektine sahip 5,7K 360 videolar veya etkileyici ayrıntılara sahip 72 MP fotoğraflar sağlar.
Geliştirilmiş tek lens modu ile X3, geleneksel bir aksiyon kamerası olarak ve ultra geniş 4K olarak da kullanılabilir. Insta360 uygulaması, herhangi bir eylem biçimine sihirli bir dokunuş ekleyebilen sezgisel yeniden çerçeveleme araçlarına sahip bir AI güç merkezi olan kayıtları düzenlemek için kullanılabilir.
 
İmkansız çekimler
X3, içerik oluşturucuların yaratıcı sürece yaklaşımını değiştiriyor. Videolar, önce 360° kaydedilerek ve daha sonra yeniden çerçevelendirilerek sonsuz sayıda farklı şekilde düzenlenebilir. Bu, ister büyük bir dalgayı kovalarken ister zor bir numaraya inerken olsun, en iyi anları yakalamayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor.
 
Kamerayı elinize alın, kaydetmeye başlayın ve daha sonra Insta360 uygulamasında her şeyi hizalayın. 360° kayıt sayesinde, 4:5 Instagram gönderisi, görüntüden hiçbir şey kırpmadan tek dokunuşla 9:16 TikTok videosuna dönüştürülebilir.
 
X3'ün 360° video kalitesi, kameranın yeni 1/2" sensöründen güç alan yeni Aktif HDR moduyla da geliştirildi. Aktif HDR, hareketli çekimleri dengelemek, gölgelenmeyi en aza indirmek ve diğer aksiyon kameralarının gözden kaçırdığı ayrıntıları görmek için yenilikçi bir algoritma kullanır. ve az pozlanmış alanlar.
 
Lenslerin ikili tasarımı, görünmez özçekim çubuğu gibi efektler sağlar. Burada çubuk, çekimden otomatik olarak kırpılır ve imkansız üçüncü şahıs görüntüleri oluşturur. Yeni Ben modu ile, epik görünmez selfie çekimleri artık yeniden kadrajlama olmadan saniyede 60 kare hızında çekilebilir. Bu modda, içerik oluşturucular odaktayken özçekim çubuğu görünmez kalacak şekilde çekimler hizalanır. Önce 360°'de çekim yapmadan ve ardından yeniden kadrajlamadan görünmez selfie çubuğu çekimleri yapmak daha önce hiç mümkün olmamıştı.
 
Geliştirilmiş resim kalitesi
Insta360 X3'ün 1/2" sensörü, önceki modele kıyasla önemli ölçüde iyileştirilmiş çözünürlük ve görüntü kalitesi sunar. İçeriğiniz için yalnızca bir görüntüleme açısı gerektiren net bir fikriniz varsa, tek lens modunu geçemezsiniz. Bu mod, Şimdi daha da yüksek çözünürlüğe sahip 4K çözünürlük, özellikle göğüs hizasında çekim yaparken aksiyonu birinci şahıs bakış açısıyla deneyimlemek için mükemmel. Yeni 170° MaxView ultra geniş açılı görüntü, daha da sürükleyici POV'lar için artık 2,7K olarak sunuluyor.
 
X3, ultra ayrıntılı durağan görüntüler için 72 MP fotoğraflarla, bir 360° hareketli kamerada şimdiye kadar bulunan en yüksek megapikseli sunar. 8K 360° hızlandırılmış çekim, şehir ve manzara çekimleri için mükemmeldir.
 
Kamera tepesinin dairesel bir hareketle kaydırılmasıyla mümkün olan matris benzeri ağır çekim efekti Bullet Time da çözünürlük ve kare hızlarında 4K 120 fps ve 3K 180 fps'ye yükseltildi.
 
Aksiyona hazır
X3'ün altı eksenli jiroskopu ve FlowState stabilizasyonu, videonun tüm aksiyon boyunca ultra sabit kalmasını sağlar. Diğer aksiyon kameralarının 45° ile sınırlandırıldığı durumlarda, 360° Ufuk Kilidi, kamera ters çevrildiğinde bile ufku düz tutar.
 
Insta360 X3, 10 metreye kadar su geçirmezdir ve sınırlarını test etmek isteyen aksiyon sporcuları için bir lens koruyucu mevcuttur.
 
Aksiyonun ne zaman gerçekleşeceğini bilmeseniz bile, X3 onu yakalayacaktır. Yeni döngü kayıt modu, X3'ü sürekli olarak video kaydeden ancak yalnızca son birkaç dakikayı belirli bir aralıkta kaydeden ve değerli hafıza kartı alanından tasarruf sağlayan bir araç kamerasına dönüştürür.
Kolay kullanım
Insta360 X3, özellikle aksiyon sırasında kullanımı kolaylaştıran önemli iyileştirmeler sunarken öncekilerle aynı formu koruyor:
 
2,29 inç temperli cam dokunmatik ekran, sezgisel ayarlara ve ön izlemelere olanak tanır.
 
Dört düğme, eldiven giyerken bile kayıtları kontrol etmeyi kolaylaştırır.
 
Yön odaklı ses, çerçeve değişse bile sesin eylemi takip etmesini sağlar.
 
Yeni ve büyük bir 1800mAh pil, hareket sırasında kameraya bol miktarda güç sağlar.
 
AI destekli düzenleme
Insta360 mobil uygulaması, içerik oluşturmayı basitleştirmek ve içerik oluşturuculara aksi takdirde yıllarca deneyim gerektirecek araçlar ve efektler sağlamak için AI teknolojisini kullanır. Shot Lab'de birkaç dokunuşla düzenlenebilen 30'dan fazla viral efekt var - eğlenceli Nosemode'dan yeni sinematik Street Lapse'e ve sadece havalı Sky Swap'a.
 
Snap Sihirbazı ile cep telefonunun istenilen yönde hareket ettirilmesi, Deep Track 2.0 ile bir nesnenin izlenmesi veya Auto Frame ile yapay zekanın vurguları seçip seçmemesi yaratıcısına kalmış. Statik bir fotoğrafı hareketlendiren yeni Photo Animator ile fotoğraflara sihirli bir dokunuş da verilebilir.
 
Bir masaüstü iş programı tercih eden yaratıcılar için, hassas kontrol ve maksimum hızlar için Insta360 Studio indirilebilir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Insta360 X3 360 Derece Aksiyon Kamera Insta360 X3 360 Derece Aksiyon Kamera Fotoğraf Makinesi ve Video Kamera Online Alışveriş Sitesi Refleksfoto.com CINSAAQ/B
Insta360 X3 360 Derece Aksiyon Kamera
', 'ecomm_pagetype': 'product', 'ecomm_prodid': 689355, 'ecomm_totalvalue': sonfiyat });

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.